Kokoswater ijsblokjes

Kokoswater heeft 15 keer meer kalium dan suikerige sportdrankjes. En er zit bovendien ook nog veel mangaan en magnesium in. Dus waarom niet je drankjes verkoelen met kokoswater in plaats van alleen water. In koskoswater zitten gemiddeld ook nog maar 60 calorieen per 300ml, dus het drankje word ook geen suikerbom, maar het voegt wel nog ’n extra smaakje toe aan je drankje.

De bereiding lijkt mij op zich vrijwel vanzelfsprekend, maar voor de zekerheid dan toch maar even: Voeg jouw favoriete kokoswater toe aan ’n ijsblokjes tray, stop het in de vriezer en gebruik wanneer nodig.

Enkele goede prijs/kwaliteit pakjes houdbare kokoswater kan je bijvoorbeeld vinden op https://www.asianfoodlovers.nl/kokoswater


Deel dit recept ✿

Schakel dus a.j.b. de adblocker uit voor de website